Twitter kupongerna


twitter kupongerna

godsmottagning p Parkeringsvägen 10 i Älvsjö, vid den Östra entrn. Din monter och eventhallen ska lämnas i samma skick som när de togs i bruk. Omärkt gods kasseras om vi inte lyckas identifiera ägaren. Stockholmsmässan AB tar inget ekonomiskt ansvar för kostnader uppkomna med anledning av eventuella väntetider i samband med exempelvis inflytt och utflytt, leverans av produkter etc.

Kupongerna kan fyllas i med enkelrader eller system. Minimumdebitering är en timme. Undantag kan göras för arbetsmaskiner men mste i sdana fall ske i överenskommelse med Eventservice. Plan tv fr inte vara större än 50 av första plans monteryta. Mattor Vid mattläggning är endast viss vävtejp tillten. Stockholmsmässan har säkerhetspersonal i huset dygnet runt och kan alltid. Du fr inte bygga över gngarna och inte heller placera dekorationer, skyltning eller belysning i gngar. Det är ocks möjligt att ha vajer istället för stolpe för att slippa stolpar i ingngen till montern.

Mässrestauranger finns p plats i lokalerna och levererar direkt till din monter och tillhandahller kyld dryck, glas och personal. Utflyttningsvägar Utflyttning sker via 30 rabatt nakd lastportarna i A-, B- och C-hallarna. Stryktipset hos Svenska Spel idag, stryktipset är idag en väldigt folkkär produkt hos spelbolaget Svenska Spel, som gr ut p att man ska tippa matchresultat i 13 fotbollsmatcher, hämtade frn de engelska proffsligorna. Har du kyl/frys/dator eller annat som behöver kontinuerlig drift behöver du allts beställa elanslutning med 24-timmarsström. Observera att av miljöskäl är det tomgngsförbud i och utanför hallarna. Prispslagen avser dock inte offerter, växter och montercatering. Saknar du skyddsskor finns det att köpa i Servicecenter och i de flesta byggvaruhus. För att vinna pengar mste man ha minst 10 av 13 rätt och om vinstsumman per rad blir mindre än 15 kronor överförs summan till nästa spelomgng. Rampmodulen fr inte användas som stöd eller säkring till eget montersystem eller material, utan är endast avsedd för lättare reklammaterial. Avgift utgr även vid Expostart, där kostnad för lossning och lastning annars ingr. Lämnar du in din ansökan för sent s riskerar du att f avslag. Det är endast mässanläggningens säkerhetspersonal som fr bära uniform uppmärkta med Ordingsvakt eller Väktare inom Stockholmsmässans omrde.

11, eller till personer under. Du kan använda kupongerna i alla Stockholmsmässans restauranger och serveringar. Rampmodul Om du vill ha en rampmodul till din monter, till exempel för reklam eller som dekoryta i montertakhöjd, stagas den med stolpar var tredje/fjärde löpmeter. Andra inflyttningstider Om de officiella tiderna för inflyttning inte passar er planering eller ni behöver flytta i flera omgngar, är du välkommen att ansöka om tidig eller utökad inflytt i Event Planner eller via. Stockholmsmässan tar inte ansvar för gods som ligger kvar i emballagen. Entrtorget och Victoriahallen har begränsad tillgng till vatten.


Sitemap