Mura upp rabatt


mura upp rabatt

vad jag ska bygga härnäst! Fr fundera p hur detta ska lösas. Sedan myllade jag ner massa ekologiskt hönsgödsel som kryddorna gillar. Jag använde ett vattenpass för att mäta att marken var. Kryddor älskar ocks sol och värme s välj en plats där de fr det!

Det funkar nästan som en häck! Hämtar fram säcken med rosjord och börjar fundera hur jag ska hindra jorden frn att rinna ut genom hörnen där man viker sidorna p gallren. Jag rgade pallkragen med jord eftersom att den sjunker ihop med tiden. Vägde av varje tegelsten med vattenpasset och försts ocks ögonmttet. Tidigare har jag använt lecablock för att mura upp tv rabatter men detta är ju vid en passage som inte fr bli för trng, s här mste det bli en smalare rabatt. P botten av pallkragen la jag sedan tidningar i tjocka lager. Bekymren kan att ta vara p trädgrdsavfallet.

Mura upp rabatt
mura upp rabatt

Men hittills har jag fransk dragon, citrontimjan, rosmarin, oregano, basilika, mejram, dill och persilja. Tycker att det är fint att skapa sm öar och rum i trädgrden. Önskar er en trevlig start p veckan. Välj din Hitta sweetlovesugar rabatt ditt postnummer. Jag har faktiskt ingen aning om vad det heter men det gr lika bra att använda det änd.


Sitemap