Mecenat sl rabatt


mecenat sl rabatt

frn CSN, för att bevisa att jag nelly rabattkod fri frakt studerar p heltid i Stockholm. Jag hann precis skicka in en kopia av mitt nya kort innan tiden för överklagan hade gtt. P Universitet/Högskola motsvarar detta 22,5 hp/termin. Om du inte har reselogotypen p ditt Studentkort är du inte berättigad till att resa p studentbiljett.mecenat sl rabatt

Mecenat, aB, All rights. Vi har studentrabatter p allt du kan tänka dig. Här hittar.ex. Hos, mecenat hittar du tusentals studentrabatter.

I stället för att sätta dit studenter som ju inte direkt har mest pengar i världen, säger hon. Hur gör jag om mitt Mecenatkort inte har SL-loggan? Jaha, ja de där loven brukar man ju bortse ifrn vid bedömningen, sa han. Hon visade upp sitt rabatterade SL-kort och Mecenatkortet, som ger rätt till studentrabatt. Jag gr en yrkesutbildning som är sammanlagt 52 veckor lng, säger Carolina Setterberg. Det här har ju sklart inte bara drabbat mig. Annika Westborg som är studierektor p Tillskärarakademin intygar att skolan haft terkommande problem med Mecenatkorten under lng tid. Vid eventuell biljettkontroll mste du kunna uppvisa ditt giltiga Studentkort med SL-logotyp p, i appen eller plastkort, samt ID-kort för att visa att du har rätt till rabatten. Har du ett Mecenatkort för gymnasiet d s uppgdraderas det i mobilen s att SL:s logotyp dyker upp p kortet den dagen du fyller.

SL och Studentkortet ansvarar inte för förlorat kort, om ditt kort inte längre är giltigt eller om du använt rabatten felaktigt. De var inte direkt otrevliga, men väldigt omedgörliga. Har du SL-symbolen p ditt Studentkort är du berättigad till rabatt hos SL, d kan du välja rabatterat pris när du köper din biljett och därmed spara pengar p dina resor.


Sitemap