Kronans apotek rabattkod


kronans apotek rabattkod

av apoteksvaror och annat för kropp och knopp är Kronans Apotek svaret p dina frgor. Tips s fr du rabatt p alla apoteksvaror i din varukorg eller utvalda kampanjvaror, beroende p de villkor som gäller. Sedan gr du till kassan. Nyhetsbrev och medlemstidning med rd och tips. Koder som lagt in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera utan att vi fr denna information frn butiksägarna. Ange din rabattkod här". Klicka p den s fälls ett nytt fält fram. De har över 300 fysiska butiker runt om i landet samt webbutiken. Ngra gnger rligen skickar vi dig en bonuscheck med ett belopp som motsvarar 3 av dina insamlade poäng (dock minst 25 kr). Utgngna koder för denna butik, här listas även koder vars giltighet har passerat, blivit nedröstade av besökare eller att butiksägarna själva markerat de som utgngna.

Kronans Apotek rabattkod sparar du pengar p ditt köp i augusti. Kronans Apotek är den tredje största apotekskedjan i Sverige med drygt 2,1 miljoner kundklubbsmedlemmar. Fyll i din Kronans Apotek rabattkod i fältet och klicka p Använd. Eller om du är butiksägare gör det automatiskt via storeowner. Vi är glada att ha dig här.

Din goda hälsa är vrt ml och när vi har dig i klubben blir det enklare för oss att ta hand om dig. Fri frakt p allt när du handlar p och. Där finns en text som säger "Har du en rabattkod? Kronans Apotek gr ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här p rabatta finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du fr ytterligare rabatt p apotek. För att du inte ska missa ngra godbitar är det bra om vi kan n dig med vra informationsmejl om medlemserbjudanden och rabatter. När du klickat p den gröna och vita knappen "visa rabattkod" och kommit till Kronans Apotek, s tar du din Kronans Apotek rabattkod och börjar handla. Kronans Apoteks App, gratis läkemedelssamtal (värde 499 kr) 10 rabatt p vaccinationer, gratis blodtrycksmätning (värde 60 kr s blir du medlem. Hos Kronans Apotek är din hälsa det viktigaste som finns!


Sitemap